Закрити

Про підсумки розвитку галузі фізичної культури та спорту в м. Сміла за 2020 рік

    Одним із пріоритетних напрямків роботи управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради є реалізація державної політики у галузі фізичної культу

Запрошуємо до участі у спортивно-масовому онлайн-заході «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

Із 10 до 26 червня 2020 року проводиться обласний спортивно-масовий онлайн-захід в рамках Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Продовження баскетбольних традицій

14 грудня у спортивному залі Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 пройшов турнір м. Сміла з баскетболу пам’яті Б.М. Гударенка та його соратників: В. Сушка, О. Гриценка, М. Олександрова, С. Мамонтова. Саме ці люди започаткували та розвивали цей прекрасний Олімпійський вид спорту у м. Сміла.

Змагалися юні туристи

7 грудня 2019 року в м. Черкаси відбувся Відкритий Кубок Черкаської області зі спортивного (пішохідного) туризму в приміщенні. Змагання проводилися на базі Черкаського міського Центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді. Мета  змагань – популяризація і та пропаганда спортивного туризму, формування здорового способу життя в учнівської молоді, підвищення рівня технічної, тактичної майстерності та кваліфікації спортсменів, визначення найсильніших спортсменів області, зміцнення дружніх зв’язків між спортсменами.

У Смілі відбувся відкритий Чемпіонат м. Сміла з настільного тенісу

30 листопада відбувся відкритий Чемпіонат м. Сміла з настільного тенісу серед юнаків та дівчат у вікових категоріях: 2005-2007; 2008-2009; 2010; 2011 р.н. До Сміли завітали команди м. Кропивницький, м. Черкаси (2 команди), Білозірської та Степанківської ОТГ. Всього було 40 учасників. Головний суддя змагань Цьома С.Г. (керівник клубу настільного тенісу «Енергія» БДЮТ).

Чемпіонат проведений за сприяння відділу молоді та спорту управління освіти молоді та спорту і Будинку дитячої та юнацької творчості.

Серед юних смілян призерами стали:

Левченко Олена – 2 місце;

Відкритий чемпіонат ФСТ "Україна"

10-12 листопада в м. Чернігів відбувся відкритий чемпіонат ФСТ "Україна" з важкої атлетики серед юнаків та дівчат, на якому наше місто представляли вихованці дитячо-юнацької спортивної школи "Олімп" (тренер Сергій Баєв).

Серед переможців та призерів є і юні смілянські спортсмени:

Плієва Дар'я – І місце серед дівчат до 15 років (з сумою двоборства - 93 кг);

Пустовіт Анастасія – І місце серед дівчат до 17 років (з сумою двоборства - 71 кг);

Костюкевич Богдан – ІІІ місце серед юнаків (з сумою двоборства - 144 кг).

ФК «Смілаенерго» - переможці чемпіонату Черкащини з футзалу серед ветеранів 55+

У суботу, 16 вересня, в черкаському СК «Будівельник» відбулися фінальні матчі та ігри за 3-ті місця у вікових категоріях – 50+, 55+ і 60+

У віковій категорії 50+ Смілу представляла команда  «Смілаенерго» (тренер і капітан команди Віктор Кучерук), яка у фінальній грі зустрілася з командою «Авангард» Монастирище. Гра закінчилася з таким результатом:  

«Смілаенерго» Сміла –– «Авангард» Монастирище - 3:0

Голи: Кучерук, Петренко (2) 

Визначено переможця Чемпіонату міста з волейболу

2 березня, у спортзалі НВК «Ліцей – загальноосвітня школа І-ІІІ ст. «Лідер» відбулися фінальні ігри та урочисте закриття Відкритого чемпіонату м.Сміла з волейболу  2019 року серед дорослих команд «Патріоти Смілянщині – рідній Україні!».

Відбулося засідання спортивного активу міста.

22 лютого відбулося чергове засідання спортивного активу міста. На порядок денний було винесено одне питання:  «Про визначення переможців та призерів у номінаціях  Міської  церемонії нагородження «Герої спортивного року - 2018».    Присутні 17 членів оргкомітету шляхом відкритого голосування    обирали  переможців та призерів у 15 номінаціях.  Провела засідання  начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія  Незнанова.

Відділ молоді та спорту

 

СМІЛЯНСЬКІ ФУТБОЛІСТИ ПРОДОВЖУЮТЬ УЧАСТЬ У ЧЕМПІОНАТІ ЧЕРКАЩИНИ БЕЗ ЖОДНОЇ ПОРАЗКИ

Відбулися ігри третього туру Чемпіонату Черкащини серед юнаків U-13. Смілянські команди продовжили серію ігор без поразок, інформує «Черкаський спорт». У третьому турі команда смілян «Явір-Олімп» зіграла проти ДЮСШ Звенигородки та ДЮСШ Корсунь-Шевченківського. Зустрічі завершилися із переможним для сміолян рахунком 4:1 та 5:1.

МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Ананко Сергій Васильович

Реєстрація на сайті

АНОНС ТИЖНЯ

19.03.2024 о 14.30 - засідання  постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства

21.03.2024 о 9.00 - засідання  постійної комісії міської ради з питань освіти, молоді та спорту, культури, охорони здоров'я, соціального захисту, засобів масової інформації

21.03.2024 о 10.00 - засідання  постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та містобудування, екології та раціонального природокористування

21.03.2024 о 10.00 - засідання  постійної комісії міської ради з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики, розвитку підприємництва, захисту прав споживачів, комунальної власності

21.03.2024 о 15.45 - засідання  постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, законності, запобігання корупції, надзвичайних ситуацій

27.03.2024 о 10.00 - чергова сесія

Муніципальний розвиток

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Міська«Гаряча лінія» з питань COVID-19: вакцинація під час пандемії

Графік роботи: понеділок-п'ятниця 8:00 до 13:00 

субота-неділя 9:00 до 16.00

Телефон: +38 063 668 22 13 

Блок радіо тясмін

Слухати онлайн

ПЛАТФОРМА ВЕТЕРАНА ЧЕРКАСЬКИЙ ВИМІР

Безплатна правнича допомога