Закрити

Всеукраїнські змагання «Стрімкі човни»

 

6 – 8 липня 2018 року у м. Київ відбулися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное «Стрімкі човни» пам’яті заслуженого працівника фізичної культури Ю.С. Бурмаки.  У складі збірної команди міста у змаганнях взяли  участь 25 спортсменів, вихованців дитячо – юнацької спортивної школи «Олімп» та дитячо – юнацького спортивного клубу «Локомотив».  Призові місця посіли Петренко Назар (ІІ місце на дистанції 200 м) та Грязнов Богдан (ІІІ місце на дистанції 500 м), тренер -  Тетяна Пристайлова. Також готували спортсменів до змагань тренери Дмитро Гусєв та Юрій Кириленко.

 

***

 

Присвоєні високі спортивні  розряди

 

Наказом управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації від 04.07.2018 № 99 присвоєні спортивні розряди спортсменам м. Сміла:

«Перший спортивний розряд» - Хлевнюку  Олександру  та Палію Євгену (веслування на байдарках і каное), тренер  Тетяна Пристайлова;

«Кандидат в майстри спорту України» - Письменному Вадиму та Яцині Олегу ( хортинг),  тренер Анатолій Левченко, Кухарику Івану та Краснюк Юлії ( фунакоші шотокан карате), тренер  Юрій Здоренко.

 

 Відділ молоді та спорту

МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Ананко Сергій Васильович

Реєстрація на сайті

АНОНС ТИЖНЯ

28.03.2024 о 14-30 - чергове засідання виконавчого комітету

Муніципальний розвиток

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Міська«Гаряча лінія» з питань COVID-19: вакцинація під час пандемії

Графік роботи: понеділок-п'ятниця 8:00 до 13:00 

субота-неділя 9:00 до 16.00

Телефон: +38 063 668 22 13 

Блок радіо тясмін

Слухати онлайн

ПЛАТФОРМА ВЕТЕРАНА ЧЕРКАСЬКИЙ ВИМІР

Безплатна правнича допомога