Закрити

 

3.1 Інформація про об’єкт приватизації.

Назва об’єкта: незавершене будівництво житлового 68-ми квартирного будинку з вбудовано-прибудованою бібліотекою.

Місцезнаходження об’єкта: 20701, Черкаська обл., м. Сміла вул. Семена Палія,4.

Відомості про об’єкт: незавершене будівництво житлового 68-ми квартирного будинку з вбудовано-прибудованою бібліотекою складається з двох блок-секцій. На одній блок-секції частково змонтовано підвальну частину будинку, на другій блок-секції зведено підвальну частину будинку та частину монолітного каркасу вбудовано-прибудованих приміщень першого поверху. Загальна площа забудови незавершеного будівництва 863,0кв.м.

Ступінь будівельної готовності об’єкта складає біля 10%.

Відомості про земельну ділянку: кадастровий номер земельної ділянки -7110500000:04:002:0311, площа земельної ділянки 0,3012 га.

Цільове призначення: для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Балансоутримувач: управління житлово-комунального господарства Смілянської міської ради, адреса:  20701, Черкаська обл., м. Сміла, вул. Севастопольська,58. Код ЄДРПОУ 25673697.

3.2. Інформація про аукціон.

Спосіб проведення аукціону:

Аукціон в електронній формі буде проведено18.05.2021 о 14 год.35 хв.

час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (зі змінами).

Приймання та реєстрація заяв на участь в аукціоні проводиться відповідно до вимог ч.7 ст.14 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (зі змінами).

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні закритих цінових пропозицій.

До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, зі зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо у проміжку часу з 19.30 до 20.30 дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16.15 до 16.45 дня проведення електронного аукціону.

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійні внески.

У разі якщо об’єкт, який пропонується для продажу на аукціоні, не продано, проводиться повторний аукціон із зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

У разі якщо об’єкт приватизації не продано на повторному аукціоні зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом  покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

3.3. інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта.

Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для:

- аукціону з умовами:  305400,00  грн.;

- аукціону із зниженням стартової ціни: 152700.00 грн;

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 152700.00 грн.

Розмір гарантійного внеску для:

- аукціону з умовами – 30540,00 грн.;

- аукціону із зниженням стартової ціни - 15270,00 грн.;

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій - 15270,00 грн.

Розмір реєстраційного внеску

- (плата за реєстрацію заяви на участь в аукціоні): 1200.00 грн., що становить 0,2 мінімальної заробітної плати станом на 1 січня поточного року.

Обов’язкові умови продажу:

- використання об’єкта продажу за погодженням з органом місцевого самоврядування;

- виконання вимог Закону України «Про архітектурну діяльність» та Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»;

- невідкладно оформити право користування земельною ділянкою згідно з чинним законодавством;

- протягом 10 календарних днів з моменту нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу Покупець зобов’язаний відшкодувати витрати, пов’язані з виготовленням проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом приватизації в сумі 7500,0 грн. (сім тисяч п’ятсот гривень 00 коп.) (договір від 12.04.2016 №1) та витрати, пов’язані з проведенням незалежної оцінки об’єкта приватизації в сумі 3500.00 (три тисячі п’ятсот грн.00 коп. без ПДВ.(договір від 06.04.2021 №8). на рахунок № UA818201720344240008000036462 банк одержувач: Державна казначейська служба України, МФО 820172, одержувач: Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради, код ЄДРПОУ 22799133;

- невідкладно укласти договір на вивіз побутових відходів з визначеним надавачем цих послуг;

- утримання прилеглої до об’єкта території відповідно  до Правил благоустрою, затверджених відповідним рішенням міської ради.

Додаткові умови:

- при укладенні договору купівлі-продажу з переможцем аукціону на ціну продажу об’єкта нараховується податок на додану вартість в розмірі 20 %.

Додаткова інформація.

Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного та реєстраційного внесків на казначейські рахунки в національній валюті за такими реквізитами:

для перерахування реєстраційного внеску:

на рахунок № UA778201720355569011000036462 банк одержувач: Державна казначейська служба України, МФО 820172, одержувач: Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради, код ЄДРПОУ 22799133;

для перерахування гарантійного внеску:

на рахунок № UA568201720355239011000036462 банк одержувач: Державна казначейська служба України, МФО 820172, одержувач: Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради, код ЄДРПОУ 22799133;

Посилання на сторінку офіційного веб-сайта адміністратора державне підприємство «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ», на яких зазначені реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків, та на який є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з яким адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets- prozorroprodazhi-cbd2.

Оглянути об’єкт можна за місцем його розташування.

Контактна особа: Плакса Олександр Михайлович.

Розмір плати за участь в електронному аукціоні, який підлягає внесенню учасником у разі визнання його переможцем електронного аукціону, встановлюється в договорі між Оператором електронного майданчика та учасником з урахуванням положень абзацу першого пункту 114 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. N 432 (зі змінами). Плата за участь в електронному аукціоні вноситься переможцем електронного аукціону протягом трьох робочих днів з дня опублікування органом приватизації договору купівлі-продажу об’єкта приватизації в електронній торговій системі.

Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Умови продажу об’єкта приватизації будуть затверджені наказом органу приватизації після підписання протоколу №1 всіма членами аукціонної комісії для продажу об’єкта комунальної власності.

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі: UA-AR-P-2018-09-04-000001-3.

Період між аукціонами:

- аукціон з умовами та аукціон із зниженням стартової ціни – 25 календарних днів;

- аукціон із зниженням стартової ціни та аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 25 календарних днів.

- Крок аукціону для:

- аукціону з умовами – крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації;

- аукціону із зниженням стартової ціни – крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації;

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

- на етапі покрокового зниження стартової ціни крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації; на етапі подання цінових пропозицій крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації, кількість кроків – 10.

- Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор). Єдине посилання на веб-сторінку https://prozorro.sale/, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик та з якими адміністратор уклав відповідний договір.

 

Начальник управління

економічного розвитку                                                                                    Сергій ЗАЙЦЕВ

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Ананко Сергій Васильович

Реєстрація на сайті

АНОНС ТИЖНЯ

27.03.2024 о 10.00 - чергова сесія

28.03.2024 о 14-30 - чергове засідання виконавчого комітету

Муніципальний розвиток

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Міська«Гаряча лінія» з питань COVID-19: вакцинація під час пандемії

Графік роботи: понеділок-п'ятниця 8:00 до 13:00 

субота-неділя 9:00 до 16.00

Телефон: +38 063 668 22 13 

Блок радіо тясмін

Слухати онлайн

ПЛАТФОРМА ВЕТЕРАНА ЧЕРКАСЬКИЙ ВИМІР

Безплатна правнича допомога